Niskat on jumissa! Niin jumissa, etten pysty kunnolla edes muuta ajattelemaan.

Tänään palasin joululeiriltä, missä oli aivan ihanaa. (: Tutustuin paremmin ihmisiin ja tehtiin kaikkea kivaa. Tänään oli myös kaksi esiintymistä melkein peräkkäin seurakunnan kuoron kanssa. Meni ihan ok, mutta väsytti ja suututti erinäisten ihmisten käytös ja oma suoriutumiseni (en tosiaan ollut parhaimmillani), se johti siihen että paremminkin olisi voinut mennä.

Ja satcy, poistin ensimmäisen kommentin sensuurin takia, mutta ei se mitään, kaikille käy mokia. :) Kiitos muistamisesta, odotan innolla postia.

On yksi juttu, jota arvostan tosi paljon. Se on se, kun ihmiset, joita pidän 'cooleina' (kyllä, käytän joistain ihmisistä sanaa 'cool') ja joita katson ylöspäin, ovat minulle ystävällisiä ja puhuvat kanssani. Ihan oikeasti, se tuntuu tosi kivalta! Usein kuvittelen, että "eihän toi voi mua edes katsoa, kun olen vain tylsä pikkutyttö", mutta sitten meillä juttu luistaakin tosi hyvin.

P.s. Minulle cool ihminen on useinkin vanhempi, miespuolinen henkilö, jonka mielipiteet ovat voimakkaita ja perusteltuja. Ja sillä on pitkät hiukset ja hyvät jutut. :D Äh, kyllä muutkin voivat olla cooleja. Hankala selittää. Se on se jokin siinä olemuksessa, joka saa mut ajattelemaan, että tässä on hieno ihminen.