Rakas blogi,

eilen sain valmiiksi ensimmäisen ATC:ni. Se on kouluaiheinen, ja lisäilen siitä kuvan jahka saan sellaisen aikaiseksi. Kiitos Hesarin jutun (ilm. joskus heinäkuussa), olen älyttömän innoissani tästä.. no, harrastuksesta. Ja kiitos tämän ihanan nettisivun, tiedänkin ATC:stä nyt paljon enemmän.  

Meijän koulussa ei muuten näköjään ernuilla. Taitaa olla jokin sääntö, että lukiolaiset ovat lähes aikuisia ihmisiä, jotka pukeutuvat siististi ja käytännöllisesti. Tai no, kaikki piikkikorko-minihame -sipsuttelijat eivät ihan kyllä mahdu tähän määritelmään. :) Mutta oli kyllä masentavaa huomata, kuinka väritöntä kansaa suurin osaa lukiolaisista on. Eipä vaadi paljon erottuakseen.

Nykyään tosi monet asiat saa mut tosi nostalgiseksi. Välillä kaikki carpe diemit lentää jortakkoon, kun vaikka kuulen tutun äänen. "Vitsit just tällänen ääni oli sil yhel siel yhes jutus sillon kerran! Nyyh vähän sillon oli ihanaa miks nyt kaikki on näin." Muistot vie mut kyllä vähän turhan usein. Ainakin kesken koulujuttujen. Luin fyssan kokeeseen: "Antiikin kreikan tunnetuimmat filosofit olivat Sokrates, Platon ja Aristoteles." Platon! Se on se Plankton kun syntymäaikakaimani luki väärin sitä ykskolmekaks-kirjaa. :D

Näin muuten unta demonikaneista ja -tipuista. Ja seisoin joissain raunioissa, puhumassa suomea saksalaisen ystäväni kanssa puhelimessa. Kesken puhelun kiroilin äidilleni, veljelleni ja mummolleni, joka jostain syystä oli Serranon perhe -sarja Carmen. (Serranot on muuten niin hyvä sarja.)

Np. Winter - Tori Amos

Oon löytänyt tän kappaleen ihan uudestaan. Niin hieno.

"Mirror mirror where's the crystal palace
but I only can see myself
Skating around the truth who I am
but I know, dad, the ice is getting thin "

Mitäköhän sitä toisi, kun musiikin tunnilla pitää soittaa yksi "sydämensä biisi". Tori Amosia, ehkä? Sonataa? Mutta mitä? Vaikea valita monesta upeasta biisistä. Cornflake Girl? A Sorta Fairytale? Tai jotain "tästä-en-uskonut-tuon-pitävän" -musaa. To Create A Warlike Feel? Toisaalta, tähän mennessä soitetut biisit ovat ollee suht mättöä. Cradle of Filthin Nyphetamine Fix? Lacuna Coilin tai Depeche Moden Enjoy the Silence? (Tai jotain muuta kliseistä, mutta hei, on se ihana biisi.) Johnny Cashin Pocahontas/Ring of Fire/Hurt/Folsom Prison Blues/melkein mikä vaan? Sheryl Crowia tai Faith Hilliä? Verenpisaraa...! PMMP:tä! Poets of the Fallia? Samuli Edelmania? Sansan Heroes and Angels? En pysty päättämään, ikinä.